Reikalingi kontaktai

790

Sveiki,  gal kas galetumėt pasidalinti rekomenduojamais  kontaktais:

elektriko (realiai reikalingas tik žmogus galintis pagal sutartą planą sustrobuoti sienas), bet visi kontaktai welcome;

grindinio šildymo projekto padarymui;

grinųu sumuštinio įrengimui (žvyro trombavimas, plevėles klojimas, polistirolo klojimas,  šildymo vamzdelių išvedžiojimas, ir žinoma betonavimas);

vedinimo sistemos įrengimo (projektas yra);

tinkuotojų;

vidaus apdailos meistrų.

 

Butu gerai kontaktai su įkainiais 🙂

 

Vilnius

 

 

14 komentarų “Reikalingi kontaktai

  1. betonuotojas ir sumuštinio gamintojas apart vamzdelių +370 (605) 11 080. betonavimas 10lt kvm. kitų kainų nežinau. į kainą įeina žvyro sutrombavimas. pats dariausi su juodgrindėmis. po to ant jų pats klojau polistirolį, plevele ir tinkla. su betonu dirba greitai, padare gerai.
    santechnikai kai kurie gali dirbti ir be projekto. turejau projekta, tai eigoje jis koregavosi. ten tiesiog reikia remtis principais esminiais ir naudoti geras medžiagas. tai vamzdelius pakloti galėtų +370 (650) 26 624. kainos jau neatsimenu, ima už 1kvm, į jį telpa apie 7m vamzdžio čia apie medžiagas. beje nepamiršk padaryti daug nuotraukų prieš betonavima, ypač kur kažką suksi į grindis pvz. pertvarą, duris, durų atramą, santechnine sienute, tulika etc.
    tinkavimas ir dažymas (beje gal dirba kiek lėtokai bet gražiai) (8 671) 12 456 kaina apie 25lt/kvm
    tinkavimas su masina +370 (699) 61 884 kaina panasi 7.5 eur
    beje tinkamvimo kaina gali neženkliai skirtis del sienu kreivumo. pats sienu nestrobavau. dejau laidus ant virsaus ir uzsitinkavo, nes tinko turi buti 1-2 cm storis, tai laidai ten telpa
    elektrikas (8 646) 20 205

    Patinka

  2. Dalinuosi rekomenduotinais kontaktais:
    1) Grindų betonuotojai- Kęstas8-654-54053. Kainos neatmenu, bet atsimenu tariausi, kad medžiagas perku aš, o jie tik darbą. Taip nebūna intereso taupyti cemento 🙂
    2) Grindinio šildymo projekto padarymas. O kam tau jis ? Sutaupysi kelis metrus vamzdžio? 🙂 Tie sutaupyti metrai neatpirks projekto kainos. Aš irgi galvojau darytis, bet santechnikai patarė daryti paprastai: dedi armatūros tinklą su 15 cm tarpais ir visą plotą vedžioji kas 15 cm. Tose vietose kur reikalinga šilčiau (pvz. prie virtinų, vonioje ar dušo zonoje) – sutankini ir viskas. Paskui pasireguliuosi rankiniu būdu per kolektorius, jeigu tik bus poreikis. Aš nedėjau termogalvų ir visai nesigailiu – jeigu reikia, nesunku prisukti kolektoriuje, gi nedažnai keisi tas temperatūras.
    3) Grindų sumuštinio įrengimas:
    3.1) Grunto tankinimas – nuoširdus patarimas – daryk pats. Jeigu neprižiūrėsi ir nebūsi objekte tuo metu, spėk, ar sąžiningai bus sutankintas gruntas ? :))) O jeigu būsi objekte – tai pats gali ir susitrombuoti, bent žinosi, kad gerai padarei ir sutaupysi eurų. Tik nepersistenk tose vietose kur apačioje vamdzžiai pakloti.
    3.2) Plėvelė + polistirolas + vamzdeliai: man darė Raimondas 8-683-31055. Jaunosios kartos atstovai, davė geriausią darbų kainą ir padarė tikrai neblogai.
    4) Vėdinimo sistemos įrengimas: man darė ventvaida.lt . Irgi turėjau projektą, tačiau jie jį optimizavo ir patobulino. Sistema nepaleista dar gyvai iki galo, tačiau žmonės sudaro įspūdį kad tikrai supranta, ką daro.
    5) Tinkuotojai: Alius 8-678-63773. Darė namukui ir statau sodybą. Padarė tikrai gerai, išskyrus kelias vietas prie langų: 108tą profilį priklijavo nekruopščiai ir jis jau dabar atsiklijavo nuo lango profilio 😦 tai tą mazgą tikrai pažiūrėkite.
    6) Vidaus apdailos meistrai: Glaistymą/dažymą man darė Kęstas, kur darę pačiam fasadą. Vidaus apdailą padarė nepriekaištingai, nors ir nepigiai.

    Patinka

  3. Dar dėl grindų šilymo vamzdžio: nedėk daugiasluoksnio. Jį mėgsta santechnikai diletantai, nes jį paprasčiau lankstyti, tačiau jis nėra tinkamiausias grindiniam šildymui. Pirkau Frankische PEX iš šio vyruko 8-690-01161, davė geriausią kainą, išrašė sąskaitas tvarkingai; likutį grąžinau.

    Patinka

  4. Elektrikas Aleksandras 861499994. Daro su komanda tikrai gerai ir tvarkingai. Dėl kainos reikia tartis individualiai, nes skiriasi tasku kiekis, sudetingumas ir tt. As laidu taip pat nestrobavau, nes buvo tinkuota kalkiniu skiediniu.
    Tinkuotojų kontaktų neturiu, nes rūpinosi apdailininkas, kurio rekomenduoti negaliu, nors darbai atlikti neblogai.
    Tikrai geras santechnikas – Aleksandras 860677422, bet jis daugiau specializuojasi katilinių įrengimu.

    Patinka

  5. Atgalinė nuoroda: Grindų betonavimas | Arturo ir Egles namas
  6. Atgalinė nuoroda: Reikalingi kontaktai 2 | Arturo ir Eglės namas

Parašykite komentarą